čtvrtek, březen 28, 2024
   
Písmo

Články

Naše původní služba, kterou jsme začínali v roce 1998 se týká renovací bytových jader bez bourání jádra většinou za provozu domácností. Tyto úpravy nabízíme dodnes a v posledních letech znovu přichází zvýšený zájem zákazníků, kteří nechtějí do bytu investovat vysoké částky, nemohou se odstěhovat na delší dobu z bytu, byt mají v pořádku a trápí je stav koupelny a WC. Renovace se týká umakarových, nebo ztv. "papundekových jader". Umakartová jádra dělíme na tenkostěnná nebo pak poslední typy, kde jsou silněší stěny.

Renovace vždy zahrnuje novou elektroinstalaci, vodoinstalaci, úpravu stěn, nemáme jádro, které by nešlo opravit, na které se používá běžný keramický obklad, dlažba, nová sanita, nový strop a doplňky. Můžeme provést pouze vnitřek koupelny, případně i WC, ale opět za poslední dobu máme provedených několik totálních renovací, kdy i z venčí se jádro rozšíří pomocí SDK a opatří novými dveřmi, tak že není možné poznat rozdíl mezi stavěným na renovovaným jádrem.

Naše videa koupelny matejka na kanále YouTube jsou označeny jako renovace bez bourání a ukazují možnosti, které nabízíme. Rozdíl mezi rekonstrukcí a renovací je hlavně v délce práce, není nutná projektová dokumentace, cenová úspora více na 1/3, možnost provádění za přítomnosti obyvatel bytu. Rychlé dosažení požadavku například na výměnu vany za sprchový kout z důvodu omezení hybnosti zákazníka. Velmi vhodné pro investiční byt-byt na pronájem, kdy renovací byt získá na atraktivitě za rozumnou cenu. Zakázky provádíme našim postupem MATE-J, který je prověřen desetiletím. V případě zájmu nás kontaktujte na e-mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. , nebo telefonicky Ing. Matějková 776339908

Visitor Counter by Digits